Thursday, May 6, 2010

Feedback Daripada Pembaca

Daripada seorang member katanya. tempoh untuk pinjaman buku terlalu singkat. tak done nak abiskan dalam tempoh 5 hari..nak jaga anak lagi..keje lagi..nak jaga suami..jaga isteri..nak catit hafal-hafal..nak pahamkan..dll. tapi kalau lama sangat aku takut risau-risau korang akan buat rojak je buku aku tu..peram.hu

so kalau anda pula. kebiasaannya berapa hari yang diperlukan untuk menghabiskan sebuah buku? saya bukan kisah sangat. asal rakan-rakan berpuas hati ok lah tu..tapi aku bukanlah dapat free buku ni. so harap paham2 la.hee. bukan mahal sangat pun. masih menjimatkan lagi..

yang penting jaga leklok ye..

kalau takde yang berminat pun takpe..he. bukan saya rugi. kalau berminat ye alhamdulillah. korang dapat ilmu..aku plak dapat budget-budget beli koleksi lain.hee. paastu korang leh baca juga. tak gitu??

orite. adios amigos..

6 comments:

MET said...

hari sewaan telah dipanjangkan iaitu 11 hari untuk sebuah buku tidak termasuk 2 hari penghantaran dan 2 hari pemulangan.

refer di bahagian condition.

harap maklum.

happy reading.

Matjoe said...

btul la 5 hari kejab. mmg kene ambik cuit utk baca...

MET said...

tu lah..em.aku buat set hari ikut KPI aku tu..sori le..

hee.aku biase tak sampai 5 hari..tak kira lah kat mana tgh buat ape..kekadang tgok tv sambil makan sambil kat tangan sebuah buku..cume tinggal lagi dalam tandas belum penah..

tapi kalau tak best leh agak ape yang dia nak cerita..yang ni tak penah2 abis..hu.

wakata said...

MET, kasi review la itu buku..ala ala sinopsis and recommended reader level/group

MET said...

insyaallah akan di review disana..buat masa ni leh la baca itu isi kandungan tajuk ape yang dia nak ceritakan..

so far antara yang bagi aku agak best untuk dibaca:

lebuhraya kebebasan kewangan daripada AI (aziz ibrahim). setahu aku dulu dari dia turun ilmu OD ni..kira sifu besar la..dalam tu sume dia cerita pasal platform ni..

buku azizi ali untuk tuan rumah jutawan dan jutawan hartanah

buku daripada robert t.kiyosaki..

buku secret power negotiation..mudah juga paham.

buku jutawan sektor pertanian..

blue ocean..untuk orang berbisnes..

senang cite yang aku attach dulu ni lah antara yang best. em.automatic millionaire kurang sket bagi aku kot..tapi ade juga la isi yang dia nak cume sampaikan..

em.depend la profile investment korang macam mana. then baru tahu best ke tak best.hu.

adepun lagi banyak membaca lagi banyak idea yang tak di sangka2..

begitulah seadanya..

MET said...

ni laptop aku adapter problem..hampeh je rasa. aku guna tumpang comp orang lain punya sat. minggu depan baru dapat replacement..pulak tu dell baru ni kepala adaptor dia heksagon..payah pulak nak dapat..

jiwa kacau rasa bila takde comp.haha..