Thursday, January 30, 2014

FCPO

Assalamualaikum

lama dah tak update. dalam blog ni la..tempat lain ade.

cumanya tulisan kebelakangan ni pendek2 sahaja. makanya tak seronok pulak nak update dalam blog.


korang leh usyar dalam ni https://www.facebook.com/MetHouseBundle

yang terbaru story pasal FCPO..kekadang pasal bisnes..kekadang tips2 sket seadanya.semuanya tulisan pendek..tak done nak buat karangan dalam blog ni.hu

ok.tu saja...

nak bagi panjang sket..ni antara prediction den sebelum ni- chart FCPO

daily chart on 5/12/2013- on going

daily chart 18/1/2014 hit TP..- on going riding

 minit chart 21/1/2014- Time frame kecil -on going riding


 minit chart 29/01/2014


18/2/2014 minit chart- up2 and away..


harap pandai la tgok chart den ni. 1 dan 2 time frame besar. last 2..small time frame count. target nak naik atas..ke TP (take profit) den..

story line secara ringkasnya ade kat FB atas tu...


p/s: kisah ni takde kena mengena dengan yang hidup atau yang mati. so jangan cari aku...keh2.pandai2 la nak hidup...

dengan izin Allah tak wajib betul..

bye..

No comments: