Friday, March 26, 2010

APA HOBI ANDA...

Salam..

Kepada rakan2 yang melewati blog ni. kawan ada satu soalan dan permintaan..

Boleh tak aku tahu apa ye hobi korang..hee. masa2 lapang korang buat apa ye??




p/s: harap2 ada lah yang sudi meng syering..he.

10 comments:

Matjoe said...

nothing specific. apart from blogging lately, i love to eat.

MET said...

ooo hobinya sekarang memblog2..

aku pun suke makan..skang control sket. duluk 55 skang sudah 78..aku arini adalah hasil daripada ape yang aku makan di masa yang lepas..haha.

em.ade buat post pasal makan..menjadi ingatan kepada diri dan semua..hu

Anonymous said...

hobi i plak,suke baca blog2 u all..jd satu inspirasi buat i tuk jadi mcm u all- bijak dlm financial & bebas dari segala hutang

-tinta-

peruzz said...

wooww.. lepas kawen trs naik 20kilo.. mesti isteri masak sedap2 nih.. hehehe

MET said...

bagus tinta suka membaca je..then action pun kena seiring juga ye..(nasihat kat diri sendiri juga).he

hah peruzz ape hobi hang..

mu dah kawin kang tahu la.he. tapi ni kejap je kang den surut balik la..of cause.haha

MET said...

je=ye

ctfarazila said...

Suka tengok listing lelong & geram sorang2 sbb x dpt beli :) (Loan dah max)

Takpe tolong org beli pon jadi le...

MET said...

kalau dah max tu maksudnya kena masuk second stage dah tu...he.

Matjoe said...

wow, macam initial d plak -2nd stage

MET said...

haha...saje je. kan bunyinya macam best sikit..

last lawan hand god..pastu takde sambungan dah..