Tuesday, July 27, 2010

La..macam mana boleh jadi macam ni..

Akhirnya terjawab sudah..patutlah lama sudah tak dapat credit card punya statement untuk bank islam...ingatkan kena block sudah ke ape..

rupanya terlebih bayar..ade lebihkan 600+..ish2. rugi2..nampak sangat management tak berapa bagus..hu.

pengajarannya. nilah kekadang aku pun bayar main ingat2 je..ni ade 4 credit card..mau terminate 2..mudah sikit. aku pun bukan guna sampai limit...

5 comments:

MET said...

orang bagi free kita ambik jela..tapi kalau tak mendatangkan sebarang manfaat pada kita. juga sila pikirlah dua kali sebelum terimanya..

oklah tu aje...

Matjoe said...

pokcik met kaya....

MET said...

ameen..moga2 begitu lahhendaknya..

thanks matjoe.he

ikhwanii said...

Aku sekarang ni Maybank fan..loan ASB maybank, OD-ASB maybank, credit card , loan kete ,loan rumah trading account, tulis wasiat pun maybank...sekarang HSBC baru lancar HSBC Advance..dia nak buat camni ler, consolidate customer guna semua service dia..

MET said...

ape yang advance tu ikhwani..mai cita sket...

thanks